En hayırlı ev Kur'an okunan ev

En hayırlı ev Kur

Kırıkkale Merkez İbadullah Camii Kur'an Kursu yapılan bir törenle hizmete açıldı. Açılış töreninde konuşan Müftü Bekir Gerek ‘En hayırlı ev içinde Kur`an okunan evdir' dedi.

KUR`AN MUTLULUĞA GÖTÜRECEK TEK KİTAPTIR

İbadullah camii İmam hatibi Duran Akbudak’ın okumuş olduğu Kur’an tilavetiyle başlayan programda konuşma yapana İl Müftüsü Bekir Gerek; ” Kuran rabbimizin bize ilahi mesajıdır. Dini hayatımızın merkezidir. Kur’an-ı Kerim bizim hidayet ve hayat rehberimizdir. Bu bakımdan Kur’an’ın öğrenilmesi ve öğretilmesi çok önemlidir. Peygamberimizin hayatı Kur’an’la başlamış ve Kur’an’la bitmiştir. Kuran insanlığı dünya ve ahirette mutluluk ve esenliğe götürecek yegane hak kitaptır. En hayırlı ev içinde Kur’an okunan evdir “ dedi

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Kırıkkale merkezde kırk beş, İlçelerde otuz yedi olmak üzere toplamda seksen iki, son üç yıl içerisinde İl Merkezinde yirmi üç, ilçelerde on üç  Kuran Kursunun açıldığını, hedeflerinin ise yüz Kur’an Kursu açmak olduğunu vurgulayan İl Müftüsü Bekir Gerek, Kur’an Öğrenen kadınların beylerinden eşlerine bu konuda  daha çok destek vermelerini istedi. İbadullah Camii Kur’an Kursunun açılmasında maddi ve manevi desteği olan Belediye Başkanlığına, hayır sahiplerine, cami derneğine ve din görevlilerine teşekkür etti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü